Dierenkliniek Buitenwoel gevestigd aan de Buitenwoelkade te Veendam is een moderne, goed geoutilleerde kliniek, die zich bezig houdt met het verstrekken van kwalitatieve diergeneeskundige zorg voor o.a. gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren.

De kliniek die is gestart in 1945 als "dierenarts Braam is voortgezet door zoon 'Klaas Braam'. Een verhuizing in 1993 naar de Buitenwoelkade heeft een nieuwe naam aan de kliniek gegeven. De praktijk werd toegerust met allerhande onderzoeks- en behandelingsapparatuur en voldeed aan de eisen die de Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde stelt aan een kliniek. Het nieuwe pand kreeg de naam: Dierenkliniek Buitenwoel.

6 December 2016 was het 35 jaar geleden dat eigenaar Klaas Braam afstudeerde aan de Universiteit in Utrecht, aan de faculteit voor Diergeneeskunde.

Subcategorieën

Voor  Actueel Nieuws  over dierenkliniek Buitenwoel  verwijzen we u naar onze Facebookpagina: Dierenkliniek Buitenwoel De facebooksite is ons communicatiekanaal voor snelle en actuele berichtgeving  vanuit de kliniek.

Hier kunt naast leuke en actuele berichtjes vaak ook iets lezen over bv openingstijden en beschikbaarheid op bijzondere (feest)dagen. Natuurlijk wordt u wanneer u belt, geinformeerd over de praktijk of kliniek in de regio met wie wij samenwerken en die beschikbaar is voor spoedwerkzaamheden. Luister de band wel nauwkeurig af tot en met het einde!

Nu ten tijde van de coronacrisis zijn wij beperkt open. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent 1.5 meter afstand van elkaar, 1 begeleider per dier binnen de kliniek, meer tijd tussen de afspraken. Aub bel altijd met de kliniek voordat u heen gaat. Zelfs wanneer u een herhalingsrecept of dieetvoer kom halen, graag vooraf telefonisch overleg over de gang van zaken.