De kliniek is geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Spreekuren: 

  • 8.00 - 9.30 uur
  • 14.00 - 16.30 uur


In verband met de COVID 19 crisis willen we houden aan de richtlijnen van het RIVM. Dus ALTIJD vooraf bellen wanneer u wilt komen naar de kliniekDit geldt ook voor het afhalen van medicatie, geneesmiddelen en voer.

We hanteren de volgende regels rond de kliniek: één begeleider per huisdier,  één client in de spreekkamer, maximaal één die wacht in de wachtkamer,  anderen wachten buiten en een mondkapje is verplicht.

De apotheek is open van:

  • 8.00 - 10.00 uur
  • 13.00 - 17.00 uur

U kunt ook vooraf bellen met het verzoek de medicatie klaar te laten leggen.   

Haal uw voer en/of herhalingsrecept uiterlijk vrijdagmiddag! Bij twijfel of onduidelijkheid kunt u bellen met de assistente.

 

Visites aanvragen: tussen 8.00 en 9.00 uur.


In geval van nood kunt u bellen: 06-2902.1903, dit geldt tijdens telefoonstoringen of tijdens avond- en weekenddiensten.

Weekenddiensten: worden gedraaid met de collega's van de omliggende praktijken. Luister in de weekenden de band van de telefoonbeantwoorder goed en aandachtig af tot aan het einde. Houdt pen en papier bij de hand om de telefoonnummers, namen en adressen van de weekend collega te noteren. Voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren, paarden en schapen/geiten kunt u bij de collega's van Oostermoer dierenartsen terecht als wij zelf geen dienst hebben.